Upcoming Event

National Cybersecurity Connect 2022 (NCC 2022)

DON’T MISS IT!

We are open for registration now!!

Naganaya Indonesia in collaboration with Asosiasi Pengusaha TIK Nasional (APTIKNAS) / Indonesian ICT Business Association and Badan Siber & Sandi Negara (BSSN) will hold the National Cybersecurity Connect 2022 (NCC 2022) on 26 – 27 October 2022, located in Birawa Assembly Hall, Menara Bidakara Jakarta.

National Cybersecurity Connect 2022 (NCC 2022) is intended to update information on the technology transformation that goes hand in hand with the increase of cyber crimes that threaten various business/industry sectors in Indonesia nowadays. Meet with the experts and get more information updates on how important cybersecurity is in the midst of hacking issues in Indonesia.

Link registration: https://registration.ncsc.co.id/

KMTALKS : SCHOTALK - LPDP TO REACH YOUR DREAM

KMTALKS : SCHOTALK - LPDP TO REACH YOUR DREAM

[KMTALKS 1.0 OF KM BALIKPAPAN]

Halo Dream Wariorrs

KMTALKS : SCHOTALK – LPDP TO REACH YOUR DREAM

Keren banget gak sihh kalau Dream Warriors join di Webinar kali ini😍 selain bisa tau apa itu beasiswa LPDP kita juga bisa berpotensi untuk mendaftar beasiswa ini karena sudah tau nih apa saja persyaratan dan step by step beasiswa LPDP🤗 Dengan mengundang dua speaker keren kita kak @gunturpriadi sebagai awardee LPDP luar negeri dan kak @putriardhani sebagai awardee LPDP program dalam negri sekaligus project official manager @bief.id.

Soon on⬇️⬇️
🗓 Minggu 18 September 2022
⏰️ 09.00 WITA – Selesai
📍 Zoom Meating
Link registration: https://bit.ly/KMTALKSBPN

dapat apa aja sih di webinar ini?
💫 E-CERTIFICATE
💫 KNOWLEDGE
💫 DOORPRIZE
💫 RELASI DREAM WARRIORS DARI BERBAGAI KOTA DI INDONESIA

‼️TERBATAS‼️
Yuk segera daftar dan jangan sampai ketinggalan ya 😉

#KMTALKS
#KMTALKSBALIKPAPAN
#dreamwariors
#kejarmimpi
#kejarmimpibalikpapan